Solo RA AF-AS, armschalen

 2.169,06

Beschrijving

De FellowRoll SOLO RA AF-AS is een stabiele Parkinson Armschaal Rollator voor binnen- en buitengebruik. Erg wendbaar en eenvoudig te bedienen.
De armschalen zijn in elke horizontale stand te verstellen. De afstelstangen zijn traploos in hoogte te verstellen en kunnen zowel naar binnen als buiten gedraaid worden.
De SOLO is dmv de rode trekband, onder de zitting, eenvoudig inklapbaar te maken om te vervoeren. De SOLO is aan de achterkant breder, voor meer loopruimte voor de gebruiker. Geschikt voor gebruikers tussen 155 – 188 cm.

Specificaties SOLO RA AF-AS:
Lengte: 75 cm,  Breedte: 67 cm, Hoogte: 104-122 cm
Gewicht: 11,5 kg, Zithoogte: 62 cm
Max. gebruikersgewicht: 125 kg

Afmetingen, ingeklapt:
Lengte: 75 cm, Breedte: 25 cm, Hoogte: 100 cm
Kleur: Indian Red, Art.nr: 77767

Ook leverbaar met vertragingsremmen.
Art.nr. vertragingsremmen 77034 (+ €278,43)

Hoe werkt de laserunit met akoestisch signaal?
Freezing bij Parkinson patiënten, wordt adequaat bestreden door auditieve en visuele prikkels. Bij het gaan lopen drukt de gebruiker op een knopje aan de handgreep; een laserlicht en/of pieptoon zorgen ervoor dat freezing wordt opgegeheven! De gebruiker wordt hierdoor uitgenodigd om te gaan lopen. De laser projecteert een rode streep op de grond tussen de achterwielen. Wanneer u zich op deze streep richt en daar vervolgens overheen stapt, is het ‘freezing moment’ voorbij. Door de ingestelde timer gaan laserlicht en geluid automatisch uit. Het proces herhaalt zich, door nogmaals op de knop te drukken.

Flyer in pdf: Solo RA AF-AS, armschalen