Outdoor rollators

Trionic Veloped

Trionic Veloped Tour 14er

De Trionic Veloped heeft als doel de directe omgeving beter toegankelijk te maken. De Veloped is in de stad net zo functioneel als op het wandelpad, golfbaan en op het strand.

Bent u op zoek naar een veilig loophulpmiddel voor lastig begaanbaar terrein, zoals hobbelige voetpaden, kinderkopjes, of moeilijk begaanbare bospaden, dan biedt de Trionic Veloped of de Trionic Walker de oplossing!

Verkrijgbaar met wielen van 31 cm (12″) en met wielen van 36 cm. (14″)

Een uniek, gepatenteerd wielontwerp, het “Trionic Climbing Wheel”, stelt de Veloped in staat trottoirbanden en oneffen terrein te overwinnen. Gecombineerd met een constructie met 3 wielen, die voor een permanent contact met de grond zorgt en met lucht gevulde banden zijn optimale rijprestaties gegarandeerd.

De hoogte kan uiteraard op de lichaamslengte worden afgesteld. om het vervoer te vereenvoudigen kan de Veloped ingeklapt en gedeeltelijk gegemonteerd worden. Een naafrem met rij- en parkeerfunctie garandeert een grotere veiligheid en een minimale slijtage aan de banden.

De Trionic Veloped heeft een ergonomische grijpstang met diverse grijpmogelijkheden. Bij het zitten doet deze dienst als rugleuning. door de zitting naar voren te schuiven wordt de loopruimte groter en in combinatie met de vorm van de grijpstang krijgt de gebruiker een correcte loophouding.
De Trionic Veloped is verkrijgbaar in de wielmaten van 31 cm (12er) en in de wielmaten van 36 cm. (14er)

Trionic Walker

Trionic Walkers 14er

Trionic Walkers 14er

De Trionic Walker rollator met luchtbanden is een perfecte keus als u op zoek bent naar een comfortabele- en compacte rollator.
De walker is geheel traploos in hoogte verstelbaar en heel eenvoudig inklapbaar. Voorzien van een gesynchroniseerde besturing, een eigenschap dat de problemen met ‘zwabberende wielen’ elimineert. Moeilijk begaanbaar terrein in de stad, bos of duinen is met de Veloped Walker met luchtbanden geen enkel probleem.

De Trionic Walker heeft een comfortabele zitting, ruime mand en is een unieke- en prettig bedienbare alluminium lichtgewicht rollator voor buiten.

De Trionic walker is verkrijgbaar in de wielmaten van 23 cm (9″), 31 cm (12″) en 36 cm. (14″)

Naar alle outdoor rollators klik hier